Rondleidingen

De Molenstichting biedt haar bezoekers de mogelijkheid om, in groepsverband, op andere tijden dan de gebruikelijk openingstijden een rondleiding in een van haar molens te ontvangen.

Regelmatig worden groepen op, vooral de Borgelinkmolen, ontvangen voor rondleidingen. Deze rondleidingen worden door een of meerdere molenaars gegeven. De groep wordt tijdens deze rondleiding over de 3 zolders geleid waarbij er uitleg zal wordden gegeven over de geschiedenis van de molen en de werking van de onderdelen. Ook is het mogelijk een op de groep aangepaste rondleiding te ontvangen.

Om van deze mogelijkheid gebruikt te kunnen maken verzoeken wij u contact met ons op te nemen via de Secretaris van de stichting of via de telefoon: (0541) 353062
Binnen enkele dagen wordt u door een van onze gidsen benaderd voor verdere afspraken.